icono información

Normativa UMH

En aquesta secció podrà consultar tots els documents normatius interns que regulen la Seu electrònica de la UMH.

  • Resolució Rectoral 1824/16, de 27 de setembre, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx abre en nueva ventana per la qual  s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH (Instància General; Queixes, suggeriments i felicitacions; Cita prèvia en el Centre Gestió de Campus (CEGECA); Consulta de liquidacions; Consulta de llista d’espera d’assignatures optatives; Consulta d’expedient acadèmic; Desglossament d’import de matrícula; Documentació de matrícula pendent de lliurament; Estat de la beca per a estudis oficials de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport; Estat de la beca per a estudis oficials del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport; Estat de tramitació de títols oficials; Estat de reconeixement de crèdits per activitats; Expedició de certificats acadèmics oficials) i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics.
  • Resolució Rectoral 512/17, de 3 d’abril, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx abre en nueva ventana per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (Certificat de retencions i ingressos a compte de l’IRPF; Expedició del certificat de serveis prestats; Rebut de nòmina).
  • Resolució Rectoral 968/17, de 3 de juliol, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx abre en nueva ventana per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (Consulta de l’estat de progrés i permanència).
  • Resolució Rectoral 2079/17, de 13 de novembre, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx abre en nueva ventana per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (Certificats acadèmics d’estudis propis; Diplomes de cursos de perfeccionament i especialització professional; Duplicat de diplomes de cursos de perfeccionament i especialització professional).
  • Resolució Rectoral 2477/18, de 22 d’octubre, de laUniversitat Miguel Hernández d’Elx abre en nueva ventana per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (Diploma de reconelxement de Nanocursos) .
  • Resolució Rectoral 2819/18, de 28 de novembre, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx abre en nueva ventana per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (AVALUACIÓ D’ESTUDIANTS – Actes de qualificacions oficials; ACCIONS FORMATIVES PAS – Certificats; ACCIONS FORMATIVES PAS – Duplicat de Certificats).
  • Resolució Rectoral 0685/19, de 29 de marzo, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx abre en nueva ventana per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (CERTIFICATS-Activitats de formació continua).
  • Resolució Rectoral 1315/19, de 1 de juliol, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx abre en nueva ventana per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (Exercici de drets en l’ambit de protecció de dades).
  • Resolució Rectoral 1425/19, de 10 de juliol, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx abre en nueva ventana per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (CERTIFICATS-Matrícula).
  • Resolució Rectoral 1666/19, de 22 de juliol, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx abre en nueva ventana per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (CERTIFICATS-Formació acreditació lingüística de valencià; CERTIFICATS-Cursos i activitats d’extensió universitaria).
  • Resolució Rectoral 2791/19, de 29 d’octubre de la Universitat Miguel Hernández d’Elx abre en nueva ventana per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (EXPEDIENT PERSONAL PDI; EXPEDIENT PERSONAL PAS; EXPEDIENT PERSONAL PI).
  • Resolució Rectoral 3174/19, de 16 de desembre de la Universitat Miguel Hernández d’Elx abre en nueva ventana per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (ACCIONS FORMATIVES DE PREVENCIÓ-Certificats).
  • Resolució Rectoral 0510/2020, de 4 de març de la Universitat Miguel Hernández d’Elx , per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (TÍTOL ACADEMIC-Certificat supletori).
  • Resolució Rectoral 0733/2020, de 5 de juny de la Universitat Miguel Hernández d’Elx , per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (Resolucions Rectorals; Publicacions en el BOUMH).
  • Resolució Rectoral 1049/2020, de 14 de juliol , per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (CERTIFICATS-Aprofitament de pràctiques acadèmiques; CERTIFICATS-Formació i activitats d’inserció professional; CERTIFICATS-Pràctiques acadèmiques acomplides; CERTIFICATS-Pràctiques acadèmiques tutoritzades).
  • Resolució Rectoral 1498/2020, de 16 de setembre , per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (CERTIFICATS-Prova d’accés per a majors 25, 40, 45; ACCIONS FORMATIVES PDI-Certificats; DOCÈNCIA-Guies docents d’assignatures).
  • Resolució Rectoral 2623/2020, de 23 de desembre , per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (SELECCIÓ PDI-Funcionari; SELECCIÓ PDI-Laboral fix; SELECCIÓ PDI-Laboral temporal).
  • Resolució Rectoral 02993/2021, de 10 de maig , per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (TÍTOL ACADÈMIC-Expedició de títol oficial; Canvi de nom d’ús comú o de nom legal; MOBILITAT-Programa internacional d’eixida per a estudiants).
  • Resolució Rectoral 03746/2021, de 27 de juliol , per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la Universitat Miguel Hernández (Dret d’accés a la informació pública).
  • Resolució Rectoral 04300/2021, de 4 d’octubre , per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (SELECCIÓ PAS-Borsa de treball; SELECCIÓ PAS-Funcionari de carrera; SELECCIÓ PAS-Personal temporal).
  • Resolució Rectoral 05063/2021, de 16 de desembre abre en nueva ventana, per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (GESTIÓ DE DESPESES – Pagament per caixa fixa; GESTIÓ DE DESPESES – Pagament directe).
  • Resolució Rectoral 05116/2021, de 20 de desembre abre en nueva ventana, per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (JORNADA LABORAL PAS-Teletreball).
  • Resolució Rectoral 01047/2022, de 31 de març abre en nueva ventana, per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (CERTIFICATS-Acreditació de qualificacions tècniques).
  • Resolució Rectoral 01869/2022, de 11 de juliol abre en nueva ventana, per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (CERTIFICATS-Congressos d’Estudiants; BEQUES, AJUDES-Programes de mobilitat internacional per a estudiants; BEQUES, AJUDES-Programes de mobilitat nacional per a estudiants).
  • Resolució Rectoral 02907/2022, de 2 de novembre abre en nueva ventana, per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (BEQUES, AJUDES D’ESTUDI-Pròpies).
  • Resolució Rectoral 02962/2022, de 9 de novembre abre en nueva ventana, per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (PROMOCIÓ PAS-Promoció interna; PROVISIÓ PAS-Comissió de serveis; PROVISIÓ PAS-Concurs; PROVISIÓ PAS-Millora d’ocupació; PROVISIÓ PAS-Mobilitat).
  • Resolució Rectoral 03181/2022, de 30 de novembre abre en nueva ventana, per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (MOBILITAT-Programa nacional d’eixida per a
    estudiants;  PRÀCTIQUES PROFESSIONALS-Programa per a la realització de pràctiques en activitats de foment de la investigació en els departaments i instituts universitaris).
  • Resolució Rectoral 03356/2022, de 19 de desembre abre en nueva ventana, per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (Subscripció de convenis).
  • Resolució Rectoral 03553/2023, de 30 de novembre , per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (EXPEDIENT ACADÈMIC-Reconeixement de crèdits – Se suprimeix el tràmit TÍTOL ACADÈMIC-Certificat supletori).
  • Resolució Rectoral 00803/2024, de 25 de març , per la qual s’incorporen diversos tràmits al catàleg de procediments i serveis electrònics de la UMH i es determinen els procediments i serveis la tramitació dels quals serà exclusiva i obligatòria per mitjans electrònics (Programa internacional d’eixida per a PTGAS; MOBILITAT-Programa internacional d’eixida per a PDI).